Inici Cartes dels lectors Ja estan a la venda els tiquets per la trobada dels nascuts...

Ja estan a la venda els tiquets per la trobada dels nascuts el 1954

0
COMPARTIR

El pròxim 8 de febrer de 2015 es farà una festa de celebració pels veïns de Taradell nascuts l’any 1954 i que aquest passat 2014 celebraven els 60 anys. Fa setmanes ja ho vam anunciar i ara la novetat és que ja es poden comprar els tiquets per participar en les activitats preparades. Els establiments són la Drogueria Viveta i la fruiteria Bon Profit.

Entre d’altres, es farà una caminada fins a l’Enclusa amb sortida a les 9 del matí. Cada participant cal que es porti l’esmorzar i beguda. El punt de sortida serà la Carpa i es pujarà en cotxe fins al capdamunt de la Roca. En cas de pluja, la caminada es farà un altre dia.

Més tard, a les 2 del migdia es farà un dinar al restaurant Nona Jovita de Taradell. Com a activitat opcional, hi haurà una visita al Museu de trens de Santa Eugènia de Berga.

El preu és de 33 euros per persona i el tiquet del Museu dels trens és de 5,5 euros per persona. Els tiquets es poden recollir fins al 31 de gener de 2015.

Assumpció Vila

620 697 505

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments