Inici Cartes dels lectors Ja estan a la venda els tiquets per la trobada dels nascuts...

Ja estan a la venda els tiquets per la trobada dels nascuts el 1954

0
COMPARTIR

El pròxim 8 de febrer de 2015 es farà una festa de celebració pels veïns de Taradell nascuts l’any 1954 i que aquest passat 2014 celebraven els 60 anys. Fa setmanes ja ho vam anunciar i ara la novetat és que ja es poden comprar els tiquets per participar en les activitats preparades. Els establiments són la Drogueria Viveta i la fruiteria Bon Profit.

Entre d’altres, es farà una caminada fins a l’Enclusa amb sortida a les 9 del matí. Cada participant cal que es porti l’esmorzar i beguda. El punt de sortida serà la Carpa i es pujarà en cotxe fins al capdamunt de la Roca. En cas de pluja, la caminada es farà un altre dia.

Més tard, a les 2 del migdia es farà un dinar al restaurant Nona Jovita de Taradell. Com a activitat opcional, hi haurà una visita al Museu de trens de Santa Eugènia de Berga.

El preu és de 33 euros per persona i el tiquet del Museu dels trens és de 5,5 euros per persona. Els tiquets es poden recollir fins al 31 de gener de 2015.

Assumpció Vila

620 697 505

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica