Inici Actualitat Alguns jugadors prebenjamí de la UD Taradell visiten les instal·lacions del FC...

Alguns jugadors prebenjamí de la UD Taradell visiten les instal·lacions del FC Barcelona

0
COMPARTIR

prebenjami udtaradell fcbarcelona2

Diversos jugadors i familiars de l’equip Prebenjamí Groc de la UD Taradell van gaudir aquest diumenge del Camp Nou Experience. Es tracta d’ una ruta que permet visitar el Museu del FC Barcelona i diferents espais del club.

prebenjami udtaradell fcbarcelona4Així, van poder passejar-se pels vestuaris del Camp Nou, recórrer el túnel de vestidors, veure en directe les sales de premsa i la  zona mixta, seure a les banquetes, i trepitjar la gespa. Fins i tot, van tenir l’ocasió de fer-se una fotografia amb la rèplica de l’última Champions League que va guanyar el club el 2009.

prebenjami udtaradell fcbarcelona3Després de dinar i visitar la FC Barcelona Megastore o la pista de gel, el grup de taradellencs es va traslladar fins al Mini Estadi on van poder viure en directe el partit del Barça B davant el Recreativo de Huelva. L’equip blaugrana va guanyar el partit per 3 a 1.

A més, van poder-se fer una fotografia amb els jugadors que disputaven el partit. Entre ells, jugadors tan coneguts com Munir, Sandro o Adama.

prebenjami-udtaradell-fcbarcelona5

 

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments