Inici Cartes dels lectors Recollits més de 3.500 euros per la lluita contra el càncer

Recollits més de 3.500 euros per la lluita contra el càncer

0
COMPARTIR

La delegació taradellenca de l’Associació Osona contra el càncer volem agrair als botiguers i a totes les persones anònimes que han col·laborat donant regals per la tómbola que es va fer durant la Fira Santa Llúcia.

També volem donar el nostre agraïment a tota la gent que va comprar els sobres amb premi que teníem a la nostra parada. Va ser tot un èxit! Gràcies a tots vosaltres s’han recaptat 3.683 euros, juntament amb la recapta de les guardioles. Aquests diners es destinaran a lluitar contra el càncer.

De nou, moltes gràcies!

Delegació taradellenca Osona contra el càncer

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments