Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell aprova per unanimitat congelar les taxes i els impostos...

L’Ajuntament de Taradell aprova per unanimitat congelar les taxes i els impostos del 2015

0
COMPARTIR
L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

En ple extraordinari aquest dijous l’Ajuntament de Taradell, amb el suport de tots els grups municipals, va aprovar congelar les ordenances fiscals per al 2015. Tal com va passar fa un any totes les formacions es van felicitar d’aquest fet.

L’alcalde, Lluís Verdaguer, va explicar que únicament en l’Impost sobre béns immobils (IBI) augmentaven els valors cadastrals a instàncies del Govern, però que “es compensa baixant el coeficient i el propietari no veurà augmentat el que paga en el rebut”. Jordi Feixas, portaveu d’ERC, va expressar la voluntat d’afinar més en l’aplicació de bonificacions d’impostos a famílies i que el cànon en la taxa d’aigua que ara serveix per pagar la portada d’aigües a Osona sud, servirà a partir de 2016 (quan finalitza el pagament d’aquesta inversió) a inversions i manteniment de la xarxa d’aigua.

Jacint Casadevall, de Solidaritat, es va felicitar pel fet de “no augmentar la pressió fiscal” i veure que la congelació feta en les ordenances del 2014 “no hagi desequilibrat cap partida pressupostària”. Josep Ricart, regidor no adscrit, va manifestar que la congelació d’impostos no suposi cap disminució de qualitat dels serveis.

Fa un any les ordenances també es van congelar i únicament van pujar les taxes de recollida d’escombraries i el servei de subministrament d’aigua. També es aprovar per unanimitat. Aquí podeu llegir la notícia de fa un any.

El ple també va donar llum verda a les obres de millora i ampliació dels serveis d’aigua, gas i enllumenat públic de la Roca. Tots els grups hi van votar a favor. Les obres de millora aniran a càrrec de Gas Natural, Sorea i l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments