Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell es reuneix amb veïns de La Roca per millorar...

L’Ajuntament de Taradell es reuneix amb veïns de La Roca per millorar serveis

0
COMPARTIR

reunio-veïns-roca2

El Centre cultural Costa i Font va ser l’escenari escollit per la primera reunió entre l’equip de govern de l’Ajuntament de Taradell i els veïns de la urbanització La Roca, que es va fer la setmana passada. El motiu són les obres que es volen fer per millorar la prestació d’alguns serveis que estan obsolets pel pas dels anys. En aquest sentit, es vol renovar part de la xarxa d’aigua potable i de l’enllumenat públic. I al mateix temps, ampliar la xarxa de gas natural, ja existent en alguns carrers.

Els treballs també contemplen reasfaltar alguns carrers, deteriorats pel pas del temps o per les arrels dels abres. I és que la urbanització La Roca ja té 30 anys de vida. Actualment, compta amb 370 finques, de les quals 2/3 parts estan edificades.

reunio-veïns-rocaLes obres no suposaran contribucions especials per als veïns, ja que es reparen serveis públics ja existents com el subministrament d’aigua i es substitueix l’enllumenat públic per estalviar energèticament. Van a càrrec de Gas Natural, Sorea i l’Ajuntament de Taradell. Si els veïns volguessin millores com el soterrament de línies elèctriques, millora de voreres o clavegueram, sí que s’haurien d’aplicar contribucions.

L’Ajuntament de Taradell assumirà el cost dels tubs per al canvi de l’enllumenat elèctric que es farà en un futur. Mentre que Gas Natural i Sorea finançaran a parts iguals el cost de fer les rases. Sorea també pagarà la totalitat de les canonades del subministrament d’aigua.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments