Inici Cartes dels lectors Gràcies a tots els donants

Gràcies a tots els donants

0
COMPARTIR

Infinites gràcies a tots els que ahir us vàreu acostar a Vic per fer-vos donants de medul·la. Ens ha arribat que es varen superar les 450 donacions, que més de 100 persones han quedat pendents en llista d’espera i fins i tot que moltes persones no van poder fer-se donants per motiu de l’edat o altres causes.

Tots els qui us heu mobilitzat ja us podeu imaginar els moments que estem passant i que cada dia que passa és vital per l’Arnau, per això el més nostre sincer agraïment per la immediatesa amb la qual heu reaccionat, per la vostra generositat i per ser com sou.

Ens sentim orgullosos de formar part d’un poble i d’una comarca tan solidària que s’ha mobilitzat a través de les xarxes socials en tan poques hores.

Nosaltres seguirem lluitant pel nostre fill, amb l’esperança que en qualsevol moment ens avisaran pel transplantament, i tot tornarà a la normalitat, com abans. Però mentrestant seguirem demanant la vostra col·laboració tan desinteressada.

Demà mateix us farem saber el lloc i l’hora per la propera obtenció de mostres de donants, perquè tots aquells a qui no us va estar possible fer-ho el dissabte a Vic, ho pugueu fer el més aviat possible, per l’Arnau i per altres possibles persones que ho puguin necessitar arreu del món.

Joan i Marta, pares de l’Arnau

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments