Inici Actualitat Crida de donants de medul·la òssia per un nen de Taradell

Crida de donants de medul·la òssia per un nen de Taradell

4
COMPARTIR

medula ossiaA través de la delegació de Taradell de l’Associació de Donants de Sang es fa una crida a la gent perquè es faci donant de medul·la òssia. Un nen de Taradell necessita urgentment un transplantament de medul·la, ja que el seu entorn familiar (pares i germans) ha resultat incompatible. Per això, es fa una crida a tothom que vulgui fer-se donant.

Els requisits són tenir entre 18 i 55 anys i estar bé de salut. Per fer-se’n es pot anar aquest dissabte a Vic, al Casino (C/ Verdaguer, 5) de 10 del matí a les 9 del vespre, on es fa acapte de sang.

Cal deixar clar que qui es faci donant de medul·la òssia, potser no serà compatible, però augmenta les probabilitats. A més, els donants passaran a formar part d’una llista i poden ajudar a d’altres persones amb necessitats de transplantament.

Podeu ampliar informació sobre ser donant de medul·la en aquest enllaç de la Fundació Carreras. En aquest vídeo podeu tenir informació molt clara.

COMPARTIR

4
Deixa un comentari

avatar
4 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
4 Autors
laurateresa solacunillRamonMeritxell Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
laura
Convidat

Encara es pot donar sang????

teresa solacunill
Convidat

Ostres a mi m’han dit que has de tenir de 18 a 55 anys. Jo en tinc 60, pero m’informaré i si és possible em faré donant. Sempre és bo un gest voluntari per fer alguna cosa per algú. No costa res i pel que ho nessesita és de molta importància.

Molts ànims que segur que tot sortirà bé.
Salutacions

Ramon
Convidat
Ramon

Meritxell, el grup sanguini no té a veure amb si ets compatible o no per donar medul·la a una altra persona, es miren altres coses. Jo ja sóc voluntari, i animo a tothom a fer-se’n, hi ha moltes maneres de donar, i no totes són com la gent s’imagina. Ànims a tothom.

Meritxell
Convidat
Meritxell

Es sap el grup sanguini del nen?