Inici Actualitat El CP Taradell es retroba amb la victòria fent dues mans de...

El CP Taradell es retroba amb la victòria fent dues mans de gols (7-10)

0
COMPARTIR

Resultats d’escandòl el que ha aconseguit aquest dissabte a la tarda el Club Patí Taradell, guanyant a la pista de l’Alcorcón, el cuer de l’Ok Lliga Plata sud. Els taradellencs han marcat 10 gols en un partit molt ofensiu que ha acabat amb un resultat poc vist 7 a 10.

I és que als pocs segons de començar el partit, els locals ja han fet l’1 a 0. El Taradell ha trigat tres minuts a empatar mitjançant un gol de Víctor Crespo. Però un minut després l’Alcorcón s’ha tornat a avançar amb el 2 a 1 de penal. Els gols s’han fet esperar fins a 7 minuts pel descans. L’Alcorcón ha fet el 3 a 1, però el Taradell ha reaccionat ràpid. Pol Gallifa ha fet el 3 a 2, pocs segons després. A dos minuts pel descans, Pol Gallifa ha empatat en una falta directa i a pocs segons per la mitja part el mateix jugador ha avançat per primer cop els taradellencs amb el 3 a 4.

La segona part ha començat igual d’animanda. Als pocs segons Víctor Crespo ha fet el 3 a 5. El partit ha embogit. Quatre minuts més tard arribava el 4 a 5 dels locals, però pocs segons després el CP Taradell feina el 4 a 6 amb gol de Víctor Crespo. Però és que en la jugada següent, l’Alcorcón ha marcat el 5 a 6.

Sense defenses, a l’equador del segon temps, nova tongada de gols. Nil Generó ha marcat el 5 a 7, però segons després ha arribat el sisè gol local. En els últims 7 minuts el Taradell ha sentenciat. Primer Arnau Font ha fet el vuitè gol taradellenc, i pocs segons després Sergi Pla ha posat el 6 a 9. A dos minuts del final els locals han fet el setè gol, però en la jugada següent Nil Generó ha posat el 7 a 10 definitiu.

Triomf taradellenc, que permet al CP Taradell pujar fins a la tercera posició amb 30 punts, aprofitant l’ensopegada del Palafrugell i el partit pendent de l’Igualada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments