Inici Actualitat L’Escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell celebra la 17a...

L’Escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell celebra la 17a edició de la caminada intergeneracional

0
COMPARTIR

Aquest dijous 9 de maig s’ha celebrat la 17a caminada  intergeneracional, que organitza l’Escola Sant Genís i Santa Agnès on els alumnes de sisè, dins del projecte que porten liderant fa quatre anys, han organitzat un recorregut apte per a tots els nens, nenes, avis, àvies i mestres de 1r a 6è de primària. Aquesta caminada pretén promocionar la salut mentre es creen relacions entre dues generacions diferents: els alumnes i els seus avis i àvies. 

Aquest any la caminada ha estat d’uns set quilòmetres pels entorns de Taradell i ha començat a les 9 del matí des de la mateixa escola. A mig camí, pels voltants de Can Pic, s’ha fet una parada per agafar forces. L’AFA hi ha col·laborat tot convidant a tots els participants a esmorzar.  

L’edició d’aquest any, però, també ha tingut diversos moments emotius, ja que els alumnes de sisè han dedicat unes paraules a tots els participants. Per a tots  ells i elles, és l’últim any d’escola i, per tant, l’última caminada que organitzen. En aquest escrit que han llegit 11 alumnes de la classe, els alumnes de sisè, plens d’emoció i alhora enyorança, han cedit el relleu d’aquest projecte als  actuals alumnes de 2n de primària que seran els encarregats de liderar-lo durant els propers quatre anys.  

Després d’aquest petit acte, s’ha cantat la tradicional cançó de “L’hora dels  adéus” i s’ha fet la fotografia de grup. Acte seguit, s’ha continuat caminant cap a l’escola. En aquesta edició hi han participat un total de 220 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments