Inici Actualitat Salvador Clot lidera la candidatura d’ERC a l’alcaldia de Taradell amb “il·lusió...

Salvador Clot lidera la candidatura d’ERC a l’alcaldia de Taradell amb “il·lusió i compromís”

0
COMPARTIR

presentacio-salvador-clot3

ERC Taradell va presentar oficialment aquest dissabte el seu candidat a l’alcaldia de Taradell en les pròximes eleccions municipals de 2015 davant d’una vuitantena de persones. El taradellenc Salvador Clot, de 42 anys i pare de dos fills, encapçalarà una llista republicana que pretén canviar la manera de fer a l’Ajuntament de Taradell amb “una política municipal propera i participativa”.

Clot va explicar que la seva decisió per ser alcaldable estava fonamentada en dos motius: compromís i il·lusió. Compromís perquè “m’estimo Taradell i ser regidor és un voluntariat apassionant”. I il·lusió per “reunir un grapat de taradellencs amb l’únic objectiu de treballar per fer el Taradell que tots volem”.

presentacio-salvador-clotSalvador Clot també va referir-se a la campanya Decideix Taradell que des de fa uns mesos han engegat com a “procés d’intercanvi d’idees amb els vilatans sobre com volem el nostre poble”. I ho va aprofitar per presentar-se com una alternativa als 28 anys de govern de CiU a Taradell: “Cal una política diferent pensant més en les persones i no tant en grans infraestructures com passa ara mateix”.

Jordi Freixas, actual portaveu d’ERC Taradell, va inicar l’acte repassant l’acció de govern d’aquesta legislatura i reivindicant el llegat del partit al municipi després de 28 anys presentant-se a les eleccions municipals. “Som aquí amb garanties de poder governar”, va dir. També va aportar la visió d’ERC en els grans projectes de la legislatura com la urbanització del nucli antic, la piscina coberta o el tancament de l’escola bressol La Baldufa. De Salvador Clot va dir que “és una bona persona, té molta valentia en presentar-se i viu intensament el poble”.

Finalment, Jordi Fàbrega, alcalde de Sant Pere de Torelló i vicepresident d’ERC Osona, va dir que Salvador Clot “reuneix els tres valors bàsics d’algú que es vulgui comprometre amb un municipi: ser bona persona, húmil i compromesa”.

presentacio-salvador-clot2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments