Inici Cartes dels lectors Continuen les remullades contra l’Ela

Continuen les remullades contra l’Ela

0
COMPARTIR

remullada-ela5

Aquestes imatges que avui publico són la continuació del repte que es va posar en marxa el dia 13 de setembre quan l’alcalde Lluís Verdaguer va fer la popular remullada per lluitar contra l’Ela i va reptar tots els participants a seguir el repte. Aquestes tres senyores excompanyes de treball i amigues de Carme Malet Solà, afectada per aquesta malaltia, avui han fet juntament amb la col·laboració del l’Assosiació Cultural Lúdica i d’oci Jaume Balmes la remullada. La presidenta del Casal és Carme Laydros.

2ºremullada 100Al final s’han recollit 460 euros que aniran destinats a la Fundació Miquel Valls, perquè puguin seguir continuant la seva gran obra d’ajudar els afectats i donar suport als familiars.

Teresa  Solà Cunill

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments