Inici Cartes dels lectors Espai per als adolescents

Espai per als adolescents

3
COMPARTIR

Hola,

m’agradaria que algú pensés en els adolescents de Taradell. Actualment, no hi ha cap lloc on trobar-se ni llocs on amb patinet o skate puguin anar a jugar, practicar o a saltar. Per exemple, Santa Eugènia de Berga o a Tona, aquests pobles tenen un skatepark, menut però en tenen.

En un poble com Taradell no tenim un lloc així on es podrien trobar i fer els seus salts sense espatllar el mobiliari urbà, ja que tindrien un espai adequat per fer-ho.

Gràcies.

Sara Autonell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Bernat
Bernat
20 febrer 2015 10:17

Totalment d’acord amb la Sara. Si que està projectat, però d’aquí a quan l’arribin a fer…

sara
sara
23 setembre 2014 13:52

Jordi, jo no era per criticar. És per constatar que hi ha aquest problema des de fa temps, intentava donar idees. Ah, i diversos joves van anar a l’ajuntament per demanar-ho ja fa temps.

Jordi
Jordi
23 setembre 2014 12:29

Hola Sara, Estic d’acord amb el que dius, però tinc entès que l’skate park està en projecte per fer-lo molt aviat, segons gent que ho saben i que estan més sovint al poble que no pas jo. I per altra banda, a Tona tenen el Punt Jove per trobar-se, igual que Santa Eugeènia i Taradell també el té però pel que tinc entès, poca gent l’utilitza. També penso que a l’hora de criticar per llocs públics tothom és molt valent, però a l’hora d’anar a parlar amb l’ajuntament per demanar coses i proposar ningú ho fa. Jo als meus fills… Llegeix més »