Inici Actualitat Aquests són els carrers per on passarà el Birracrucis 2014

Aquests són els carrers per on passarà el Birracrucis 2014

0
COMPARTIR

FM 2011 birracrucisDissabte es celebra la 16a edició del Birracrucis de Taradell, que recorrerà el centre del poble. Com que és una activitat al marge del programa oficial de Festa Major de l’ajuntament, no hi ha talls de carrers ni senyalització de l’acte. Per aquest motiu, informem dels punts per on passarà per si algú hi té el cotxe aparcat i prefereix deixar-lo a un altre lloc. Els organitzadors ens han facilitat el recorregut amb la voluntat de prevenir i augmentar la seguretat.

El Birracrucis sortirà del pavelló d’esports cap a les 8 del vespre. Els carrers afectats de la zona pel seu pas seran el passatge del Pujoló fins a les escales de la Coma del Reig. Després quedarà afectat tot el passeig Sant Genís i el tram del carrer de l’església que toca a la rectoria.

Més endavant i després de passar per la Font Gran i can Just, els participants pujaran pel carrer de Vic i carrer Vilanova i un tram del carrer Guillem de Mont-rodon. Un cop passada la Torre de Don Carles, també quedarà afectada La Plaça i, tot seguit, tot l’espai de la plaça del Gili i la plaça de Santa Llúcia.

El tram del carrer Sant Sebastià fins a la Plaça de les Eres i tot aquest entorn també hi passarà el Birracrucis. Més tard, el carrer de la Vila passant per davant de l’ajuntament. Es baixarà pel carrer Ramon Pou per enllaçar amb la zona de ca l’Iglesias fins a can Costa. Finalment, un tram de la carretera de Balenyà i el carrer Catalunya fins al pavelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments