Inici Cartes dels lectors Comiat Forn Casassas

Comiat Forn Casassas

1
COMPARTIR

Després de gairebé 80 anys del Forn Casassas de servei al públic i del pas de diferents generacions, als qui ara estem al capdavant de la botiga ens ha arribat l’hora de jubilar-nos.

Als anys trenta del segle passat el nostre pare, en Joan de Can Garriga, va obrir un forn de pa al carrer de St. Sebastià. Pocs anys més tard es va traslladar a l’actual emplaçament del carrer de la Vila.

Des del principi, per les diferents generacions que hem passat per la botiga, ha estat un goig poder atendre cada dia els nostres clients i amics de Taradell i rodalies.

En un moment tan intens com aquest però amb la serenor que es necessita, volem agrair a totes les persones que al llarg d’aquests anys ens han fet confiança en la seva compra de pa i d’altres productes que hem venut. Ja que no és possible adreçar-nos personalment a tothom, volem expressar en aquest escrit el nostre profund agraïment per la seva fidelitat als nostres clients i amics.

Seguint el fil de l’encapçalament d’aquesta nota, la nostra jubilació no suposa cap tancament. Nosaltres estarem al front de la botiga fins el proper dia 9 d’agost, però el següent dia 18, després d’unes petites obres de remodelació, el forner que ens ha subministrat el pa i la pastisseria en el darrer any, la continuarà amb el nom de Forn de pa Riera, que estarà al vostre servei com fins ara ho ha fet la nostra família.

Moltes gràcies a tots!

Germans Casassas Franch
Can Garriga del pa

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
teresa solacunill
25 gener 2015 23:32

Guardo molt records de tots aquests anys que han passat. Tanco els ulls i veig en Joan i la Ramona i també a l’Assunción. Després ja va venir la vostra generació. Ha estat un plaer.

Gaudiu molt i disfruteu la vida. Ho mereixeu.