Inici Actualitat L’alumne del col·legi Sant Genís i Santa Agnès Toni Sala guanya un...

L’alumne del col·legi Sant Genís i Santa Agnès Toni Sala guanya un premi als Jocs Florals

0
COMPARTIR

toni-salaL’alumne de 4t de Primària del col·legi Sant Genís i Santa Agnès, Toni Sala i Molina, ha guanyat un dels primers dels Jocs Florals, que per primer cop organitza el Departament d’Ensenyament. Concretament, va guanyar en la categoria de Cicle mitjà de Primària. Ho va fer amb el poema “La nena que m’agrada”.

Concretament, el 27 de maig es van lliurar els premis de la fase territorial al Centre cultural de Folgueroles. Ara tots els guanyadors territorials passen a la final nacional, que lliurarà els premis el 14 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments