Inici Actualitat La UD Taradell guanya a l’Aiguafreda (2-1) i serà campió de lliga...

La UD Taradell guanya a l’Aiguafreda (2-1) i serà campió de lliga si guanya la propera jornada a Folgueroles

0
COMPARTIR

La UD Taradell és virtualment campió de lliga. Només necessita tres punts per ser-ho matemàticament. Per tant, si en la propera jornada els taradellencs guanyen al camp del Folgueroles, seran matemàticament campions de lliga de la Tercera Catalana.

Els taradellencs han derrotat aquest dissabte a l’Aiguafreda per 2 a 1 en un partit on han hagut de patir més del compte. Tot i que la classificació dels dos equips preveia que podria ser un partit plàcid. No ha estat així. Bàsicament, perquè el Taradell ha perdonat molt i no ha sabut sentenciar. Al primer temps ha portat el domini i les ocasions, però no ha estat encertat de cara a porteria.

A la segona meitat, Oriol Vila ha avançat al Taradell al minut 68. Semblava que, per fi, el Taradell havia fet el més difícil. Però el partit ha anat transcorrent sense que cap equip marqués, i l’Aiguafreda ha empatat a cinc minuts del final. Semblava volarien dos punts de la Roureda. Però en el darrer minut Oriol Vila ha fet el definitiu 2 a 1.

El triomf agònic, sumat amb l’empat del Pradenc, fa que el Taradell tingui 9 punts de marge respecte al segon classificat a falta de 4 jornades. A més, el Taradell té un partit pendent. Això fa que si el Taradell guanya a Folgueroles sigui matemàticament campió, ja que al Pradenc només li restarien 9 punts per disputar. La mateixa diferència que tindria respecte al Taradell, però amb el goal average perdut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments