Inici Actualitat Albert Pujol i Helena Huguet, millors esportistes de Taradell 2014

Albert Pujol i Helena Huguet, millors esportistes de Taradell 2014

0
COMPARTIR

millors-esportistes-2014

El Serrat del Figaró, un any més, va acollir la proclamació dels millors esportistes de Taradell de la temporada 2013-2014. En aquesta ocasió es va fer diumenge al migdia. El corredor, Albert Pujol, i l’esquiadora, Helena Huguet, van ser proclamats millors esportistes, juntament amb les germanes Meritxell i Mireia Pena, els germans Eloi i Guillem Pinyol, i el jove Jordi Tulleuda.

millors-esportistes20142En categoria masculina Albert Pujol ha destacat guanyant diverses curses de muntanya entre les quals hi ha la Saltamarges de Roda, el Cau de les Guilles de Sant Julià o els Cingles de Centelles. També ha aconseguit el segon lloc a la Cursa dels Gitanos i la Mitja Marató Vall del Congost, juntament amb podis a la Trencacames de Granollers o a la cursa de Castellterçol.

En categoria femenina, Helena Huguet enguany ha guanyat la plata al campionat d’Espanya d’esquí alpí per a persones amb discapacitat física i visual en les proves d’eslàlom i gegant.

millors-esportistes20143Altres premiats van ser les germanes i patinadores Meritxell i Mireia Pena com a millors esportistes en categoria juvenil i cadet. La primera ha assolit l’or al Campionat de Catalunya de solo dance en categoria juvenil i el bronze en la Copa d’Espanya de “Solo danza”. Mentre que la Mireia es va proclamar campiona d’Espanya infantil i va aconseguir el bronze en combinada al campionat de Barcelona. A més, les dues van fer plata al campionat català de figures obligatòries de patinatge artístic. Cal destacar que al 2011 ja van ser premiades amb el guardó de millors esportistes de Taradell.

També van ser premiats els germans i atletes, Eloi i Guillem Pinyol, que van aconseguir la plata i el bronze en salt d’alçada al campionat català juvenil. Eloi Pinyol també va ser subcampió català juvenil d’heptatló i va participar al campionat d’Espanya on va ser desè.

En categoria benjamí, es va premiar al jove Jordi Tulleuda que fa unes setmanes es va proclamar campió de Catalunya de trial en bicicleta.

Finalment, també es va fer un reconeixement especial per la seva dedicació a Fèlix Serra per tres dècades de dedicació al Club Patí Taradell. També es van reconèixer els 30 anys del torneig de futbol sala d’estiu de la U.D. Taradell. Com a fita esportiva, es va valorar l’ascens de la secció d’escacs del Club Parc d’Esports que ha assolit l’ascens a Segona Divisió catalana.

L’acte va comptar amb un dinar degustació, servit per Nandu Juvany. Els presents van poder gaudir de la gastronomia i de l’actuació final del taradellenc Pep Sala.

Podeu recuperar les notícies d’altres anys dels millors esportistes:

Millors esportistes 2013

Millors esportistes 2012

Millors esportistes 2011

millors-esportistes20144

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments