Inici Actualitat Pau Canal i Mireia Sirisi i Meritxell Sánchez, millors esportistes de Taradell

Pau Canal i Mireia Sirisi i Meritxell Sánchez, millors esportistes de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge al migdia es van lliurar els guardons als millors esportistes de Taradell 2012, en el marc de la Festa de l’Esport. En categoria masculina, el millor esportista ha estat Pau Canal amb la modalitat de gimnàstica esportiva. En l’apartat femení, el guardó va ser per Mireia Sirisi i Meritxell Sánchez amb la modalitat de patinatge artístic.

Les dues patinadores no van poder recollir el guardó perquè eren a França competint. Al seu lloc ho van fer la mare de la Meritxell i el pare de la Mireia.

També es van entregar altres guardons. Enric Llonch va rebre el premi a la millor fita esportiva després d’haver assolit el Manaslu de 8.034 metres d’altitud, on hi va plantar el banderí del Centre Excursionista Taradell. Durant el dinar que es va fer al Serrat del Figaró també es va reconèixer el CET L’Enclusa amb el premi a la millor iniciativa esportiva per l’organització de diverses competicions esportives en les quals hi participa molt jovent.

Finalment, es va entregar el premi a la millor trajectòria esportiva a Candi Peipoch per haver caçat durant molts anys i continuar en l’actualitat amb 83 anys.

Durant tot el cap de setmana s’han programat multitud d’activitats esportives amb la participació i col·laboració de diferents entitats esportives del poble. Així, el dissabte a la tarda es van muntar diversos espais a l’aparcament de la Carpa. Hi havia un rocòdrom per iniciar-se en l’escalada, diverses pistes de minitennis, un espai per practicar el tir amb arc, una zona per a bicitrial i partides ràpides d’escacs.

Al vespre es va inaugurar l’exposició “Records del Barça: de Samitier a Messi” basada en fotografies d’Horacio Seguí. Precisament el fotògraf va ser a la inauguració i va rebre un petit obsequi de l’ajuntament de Taradell. Tot seguit, es va fer una taula rodona sobre l’esport, salut i alimentació a la sala del mig del centre cultural. Hi van participar els doctors Ramon Cugat i Pedro Álvarez, la doctora Montse García i l’exjugador de bàsquet, Andrés Jiménez, que va parlar de la nutrició en el món del futbol.

El diumenge, a banda de les activitats populars com una caminada i una pedalada, es va fer una exhibició de trial al Pujoló 3 i a les 11 una exhibició de balls al centre cultural Costa i Font.

 Us deixem un recull de fotografies de diferents activitats realitzades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments