Inici Actualitat Anna Ramírez i Jaume Reig, millors esportistes de Taradell 2013

Anna Ramírez i Jaume Reig, millors esportistes de Taradell 2013

0
COMPARTIR

El Serrat del Figaró va acollir aquest divendres al vespre l’acte de proclamació dels millors esportistes de Taradell de la temporada 2012-2013. La ciclista taradellenca, Anna Ramírez, i l’atleta, Jaume Reig, van ser proclamats millors esportistes, juntament amb dues joves promeses, Arnau Ricart i Jordi Povedano, que es van endur el guardó a millors esportistes infantils.

Anna Ramírez  va quedar subcampiona en el campionat d’Espanya de ciclisme en ruta del 2012, ha guanyat la Copa d’Espanya d’Ossa de Montiel, entre d’altres èxits, i fins i tot  ha participat al Tour de Luxemburg com a integrant de la selecció espanyola de ciclisme. Al llarg de la seva trajectòria ha assolit diversos subcampionats estatals, ha guanyat la Copa d’Espanya i ha participat en el Tour de França i el Giro d’Itàlia.

En categoria masculina Jaume Reig ha destacat per guanyar el circuit de duatlons Terra Endins en categoria veterà. També ha disputat amb bons resultats el campionat d’Espanya de cronoescalada en esquí de muntanya i ha destacat en triatlons de neu.

En l’apartat infantil, enguany s’ha premiat dos joves pels seus èxits en el món del trial en bicicleta. Arnau Ricart, en prebenjamins, i Jordi Povedano, en benjamins, s’han proclamat aquest 2013 campions de la Copa Osona de trial.

Finalment, també es va fer un reconeixement especial per la seva dedicació a Josep Camps, vinculat des dels inicis amb el Centre Excursionista de Taradell. I el guardó a la millor fita esportiva va ser per a l’equip prebenjamí blau de la Unió Deportiva Taradell, que ha guanyat la lliga perdent un sol partit.

L’acte, com sempre, va comptar amb un sopar degustació, servit per Nandu Juvany. Unes 250 persones van ser-hi presents i van poder gaudir de la gastronomia i de les actuacions del grup de hip-hop de Tagim Gimnàs i del grup de música dels taradellencs Pubers.

Podeu recuperar les notícies d’altres anys dels millors esportistes:

Millors esportistes 2012

Millors esportistes 2011

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments