Inici Actualitat Marc Clapés i Mireia i Meritxell Pena, millors esportistes de l’any de...

Marc Clapés i Mireia i Meritxell Pena, millors esportistes de l’any de Taradell

0
COMPARTIR
Els nominats amb representants de les entitats esportives de Taradell i membres del consistori.
Els nominats amb representants de les entitats esportives de Taradell i membres del consistori.
El Serrat del Figaró va acollir aquest diumenge al migdia l’acte de proclamació dels millors esportistes de l’any de Taradell. En el marc de la Festa de l’Esport, per primera vegada es lliuraven aquestes distincions. En l’apartat masculí, el guanyador va ser Marc Clapés, que enguany ha fet una temporada exitosa en duatlons, ciclocross i curses de btt.
En l’apartat femení, el guardó va ser per les germanes Mireia i Meritxell Pena que han destacat en el patinatge artístic de shows conjunts. Durant l’acte, també es va lliurar un premi per reconèixer una trajectòria esportiva. En aquest cas, la guardonada va ser Maria Font.
Imatge del dinar al Serrat del Figaró
També us mostrem alguna imatge de l’exhibició de patinatge artístic que es va fer el divendres al pavelló El Pujoló i els integrants del partit entre jugadors del primer equip i veterans del CP Taradell. Cal destacar també l’esmorzar popular que es va fer al Castell d’en Boix, diumenge al matí, després de la caminada i pedalada.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments