Inici Actualitat La 3a edició del Taradell Camina comença a moure’s aquest dimarts

La 3a edició del Taradell Camina comença a moure’s aquest dimarts

3
COMPARTIR

Taradell-camina-20134Taradell Camina ja és un clàssic de l’estiu a Taradell. Aquest dimarts 3 de juny s’inicia una nova edició que proposarà caminades conjuntes pels entorns del municipi durant el juny i juliol. La iniciativa manté la filosofia dels altres anys. Trobar-se a 2/4 de 9 del vespre a la Plaça de les Eres cada dimarts i dijous i fer una caminada d’una hora de durada.

L’objectiu és promocionar l’activitat física com una actitud de vida saludable i la iniciativa està completament consolidada. Aquest dissabte, amb motiu de la Festa de l’Esport, hi haurà un estand a El Pujoló on es podran fer inscripcions per a les caminades. La iniciativa va a càrrec de l’Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista Taradell, Som Dones i Protecció Civil.

Paral·lelament, el pròxim divendres 6 de juny es farà una xerrada sota el títol “A ritme saludable”. Anirà a càrrec de la diplomada en Infermeria, Encarna Zapata, i tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font.

Notícies relacionades:

Unes 180 persones inicien la segona edició del Taradell Camina (2013)

Unes 100 persones participen a la primera Taradell Camina (2012)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
30 maig 2014 20:56

Gràcies, allà serem.

Albert
Albert
29 maig 2014 20:36

Les inscripcions es poden fer el mateix dimarts?

carme
carme
30 maig 2014 17:24
Reply to  Albert

Sí, Albert.