Inici Actualitat Unes 180 persones inicien la segona edició del ‘Taradell camina’

Unes 180 persones inicien la segona edició del ‘Taradell camina’

0
COMPARTIR

La segona edició del “Taradell camina” va començar aquest dimarts al vespre amb un nou èxit de participació. La inciativa, que pretén fomentar la vida saludable i l’exercici, sembla completament consolidada. Unes 180 persones es van concentrar a la Plaça de les Eres per participar en la primera de les caminades, proposades pel Centre Excursionista de Taradell.

A l’inici de l’activitat els participants s’havien d’inscriure i com a obsequi rebien una bossa. En la primera caminada es va proposar un recorregut fins a la Serra, baixant cap al Càmping La Vall i retornant al poble. En total entre 4 i 5 quilòmetres que permeten que les caminades puguin ser completades per a tot tipus de persones i amb una hora de durada.

Recordem que les caminades es faran cada dimarts i dijous del mes de juny i juliol a partir de 2/4 de 9 del vespre. No cal participar en totes i és una bona manera de conèixer l’entorn del poble.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Taradell, el Centre Excursionista Taradell, Som Dones i Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments