Inici Actualitat Unes 100 persones participen a la primera “Taradell camina”

Unes 100 persones participen a la primera “Taradell camina”

0
COMPARTIR

Aquest dimarts al vespre es va iniciar la campanya “Taradell camina”. Els participants, un centenar de persones, van participar de la iniciativa que consisteix en fer una caminada d’una hora de durada pels entorns de Taradell. L’Ajuntament, per ser el primer dia, va obsequiar els participants amb una cantimplora d’alumini.

L’itinerari del primer dia va anar pel Vapor, la carretera Viladrau direcció a la casa del Pujol passant per la font del Ravató i la Codina i tornant altra vegada cap a la plaça de les Eres.

L’objectiu del programa és potenciar l’activitat física a través de les caminades que es faran cada dimarts i dijous a 2/4 de 9 del vespre i que estan adaptades a tothom. La inciativa compta amb la col·laboració de l’associació Som Dones, el Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil, el CAP i l’Ajuntament de Taradell.

Les caminades han estat preparades pel Centre Excursionista Taradell i seran diferents cada dia, tindran una durada d’1 hora a 1 hora i mitja i es faran els dimarts i dijous dels mesos de juny i juliol. La sortida i l’arribada sempre és a la Plaça de les Eres i són gratuïtes i voluntàries.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments