Inici Cartes dels lectors Carta de comiat a clients

Carta de comiat a clients

3
COMPARTIR

El passat 22 de maig, la Filo i en Pep de l’Autoescola Taradell ens vam jubilar!

Després de 37 anys formant conductors, volem donar les gràcies especialment a totes les persones que heu dipositat la vostra confiança en la nostra autoescola. Ha estat un plaer tenir-vos com a clients i, en la gran majoria dels casos, també com a bons amics i veïns.

Durant aquests anys hem intentat fer una cosa molt senzilla, però a la vegada força difícil: formar bons conductors i inculcar-los valors com la seguretat i el respecte envers els altres. Ens agrada pensar que ens n’hem sortit prou bé, perquè durant aquestes tres dècades hem vist passar per l’autoescola fins a tres generacions d’una mateixa família. Això ens fa sentir molt orgullosos de la nostra manera de treballar, mitjançant la qual hem intentat posar sempre en primer lloc la satisfacció dels clients.

A partir d’ara, la gestió de l’Autoescola Taradell queda a càrrec del nostre company Evarist Amigo. És un professional amb més de 10 anys d’experiència al sector de la formació vial a qui ara li entreguem el relleu amb tota la confiança. Li desitgem molta sort en aquesta nova etapa!

Filo i Pep

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
teresa solacunill
25 gener 2015 23:26

Filo i Pep, va ser un plaer poder treure el carnet amb vosaltres, sou uns bons professors i molt bones persones. Sempre guardaré molt bon record i bastantes anècdotes del temps que vaig dedicar per poder treure el carnet. Gràcies a això, he pogut fer una vida molt més lliure sense haver de molestar qui em porta i amb qui marxo. A tothom sempre dic que és nessesari tenir carnet. La meva filla no el volia i ara em dóna les gràacies.

Us desitjo el millor.
Salut i molts anys per disfrutar.

M.CARME
M.CARME
27 maig 2014 23:30

Moltes gracies a vosaltres per ser uns professionals de primera línia en la vostra feina, i jo em sento orgullosa d’haver-me tret el carnet de conduir en la vostra Autoescola i el meu fill Jordi diria que també i ara en ve un altre que ho haurà de fer amb els nous titulars, però serà a l’Autoescola de Taradell.
Us desitgem que en la nova etapa que comenceu tot us sigui favorable.

Angel Roset
Angel Roset
27 maig 2014 11:26

Gracies a vosaltres, anar a Granollers per examinar-se per un noi de 18 anys era una gran cosa i vosaltres ens fèieu sentir més segurs i confiats. Gran i bona gent.