Inici Actualitat La 3a edició de la fira Natturapia de teràpies naturals arriba aquest...

La 3a edició de la fira Natturapia de teràpies naturals arriba aquest diumenge

0
COMPARTIR
Ambient de la 2a Fira Natturapia

Ambient de la 2a Fira NatturapiaPer tercer any consecutiu la zona del Gurri Xic, al barri de Mont-rodon, acollirà la Fira Natturapia centrada en les teràpies naturals. Des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre hi haurà parades i activitats diverses.

Les parades oferiran productes alimentaris, ungüents, cosmètica natural, essències florals i oferiran tastes de teràpies com reiki, reflexologia podal i facial, craneosacral, shiatsu, quiromassatge i un llarg etcètera. Totes les activitats es faran a l’aire lliure. També hi haurà xerrades gratuïtes sobre cultivar flors de Bach, plantes medicinals, teràpies en color i un concert de sons entre el matí i la tarda.

D’altra banda, també es podrà passejar pel bosc de les fades i els jardins com el passeig constel·lacions i Flors de Bach per gaudir de la natura. I hi haurà una exposició de bolets de primavera i de bonsais. Com a novetat, hi haurà passejades amb ponis i cavalls a càrrec de l’associació d’hipoteràpia i equitació terapèutica Al Pas.

Per fer-vos una idea de la fira, aquí podeu veure les notícies de l’edició 2013 i 2012. Més informació: www.natturapia.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments