Inici Actualitat La Fira Natturapia de Taradell es consolida com a espai de teràpies...

La Fira Natturapia de Taradell es consolida com a espai de teràpies naturals

2
COMPARTIR
Ambient de la 2a Fira Natturapia

Ambient de la 2a Fira Natturapia

La segona edició de la Fira Natturapia, celebrada al Mas El Gurri Xic de Taradell, va tornar a atraure el públic interessat en les teràpies naturals i les plantes remeieres. Malgrat la incertesa en la climatologia (de fet, al migdia va ploure una mica), l’afluència de visitants respecte a la primera edició va ser notablement més alta.

La gent podia trobar diverses paradetes amb productes naturals i ecològics i en un espai més cobert hi havia la possibilitat de fer teràpies com el reiki o reflexologia.  Els visitants també podien visitar un petit espai amb una exposició centrada en els bolets de primavera i just al costat hi havia un espai per a les olors on havien d’endevinar les plantes a través del tacte i l’olor.

Exposició de Flors de BachDe fet, la fira  convidava als visitants a descobrir els espais amb la tranquil·litat de gaudir de la calma de la natura. I és que, per exemple, calia buscar en una zona més apartada l’espai dedicat a les Flors de Bach, amb més d’una trentena d’espècies diferents correctament identificades. En el recorregut cap a aquesta zona es podia veure l’ariet hidràulic que s’ha recuperat i que a partir de la força hidràulica permet bombejar aigua a un nivell superior sense usar electricitat. En aquest cas, l’aigua es fa servir per regar el jardí de Flors de Bach.

I juntament amb tota aquesta oferta hi havia el Bosc de les Fades i els Follets, que ja es va inaugurar en la primera edició, i interaccionar amb els animals del Mas. Com a anècdota cal dir que la zona del colomar no estava oberta al públic, però la curiositat dels visitants la va convertir en un espai de pas obligatori, sobretot, per als qui anaven acompanyats de canalla.

A la zona de dalt hi havia les activitats per als amants del kundalini ioga, tai chi o teràpia amb cavalls, i també un espai per a xerrades. En definitiva, una fira que després de dues edicions demostra que té recorregut.

Podeu veure algunes imatges de l’ambient que es respirava:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
20 maig 2013 16:01

No acabo d’entendre el comentari de l’ariet, ja que els ariets que es coneixen eren enginys mecànics que aprofitant l’anomenat cop d’ariet, feien pujar l’aigua a un nivell molt superior al salt d’aigua que els produïa. Si es busca Bomba d’ariet a la Viquipèdia, hi ha la historia i l’esquema de funcionament, però mai he vist que pugui produir electricitat. Tenia, segons tinc entès, aplicacions en la construcció de túnels ja que devien aprofitar aquesta energia per trencar la pedra.