Inici Actualitat La fira de teràpies naturals atreu molt públic tot i la incertesa...

La fira de teràpies naturals atreu molt públic tot i la incertesa meteorològica

1
COMPARTIR

Notable èxit de la primera edició de Natturapia, la fira de teràpies naturals i trementinaires que es fa al Gurri Xic de Taradell. Tot i que la pluja ha fet acte de presència, durant aquest diumenge al matí molta gent ha visitat la fira i ha pogut gaudir de “El bosc dels sentits”, un espai on es poden contemplar diferents varietats d’arbres i plantes. La fira es celebra durant tot el dia.

Natturapia compta amb diferents espais dedicats a diferents tipus de teràpies naturals i productes ecològics. També s’hi poden trobar publicacions i un espai per a teràpies de relaxació o massatge natural. L’objectiu és donar a conèixer tractaments naturistes, plantes medicionals, tècniques de relaxació i mètodes de respiració. I, al mateix temps, oferir un espai de formació, informació i demostracions relacionades amb les teràpies naturals. 

L’espai del Gurri Xic, al barri de Montrodon, és un espai ideal enmig de la vegetació i a l’aire lliure. Els visitants també poden gaudir del Bosc dels Sentits, que aquest diumenge al matí ha inaugurat el ‘Passeig de les Constel·lacions’. Es tracta d’un espai que planteja un recorregut que mostra diferents tipus de plantes, espècies i arbres que podem trobar al bosc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Esperanza
22 maig 2012 1:49

Tambien los dias lluviosos las personas disfrutan viviendo “ADAPTABILIDAD” un día exelent!!!