Inici Opinió La primavera ens aporta un canvi de ritme

La primavera ens aporta un canvi de ritme

1
COMPARTIR

opinio Marta granUn dia empeny l’altre. Encara no hem deixat les atxes de barballó que ja agafem la palma. Els dies es fan més llargs i tenim la sensació que aprofitem més el temps. Sembla que aquells propòsits que ens marquem a començament d’any comencen a veure la llum. Ens apuntem a fer cursets, s’allarguen les caminades i les xerrades comencen a ser un hàbit que s’encomana. El temps transcorre sens parar, però els minuts passen amb més a consciència. Sortim al carrer i gaudim de les activitats i fires que s’ofereixen: el Mercat de vi i formatge, la Festa del Civisme, la Festa de l’Esport, la Festa de Primavera, l’Aplec de la Sardana… tot serveix d’excusa per passar una bona estona ben acompanyats i gaudint de diferents activitats que el municipi ens ofereix.

Postes de sol, camps de colza que enlluernen o cels ennuvolats són instants que ens atreuen per la seva bellesa. Ens aturem, gaudim del moment i ens sentim privilegiats d’haver captat aquell instant que formarà part del nostre present. El sol és el component que ens empeny a trencar la rutina diària. La sensació que cada dia és igual que l’anterior nodreix aquest sentiment que aconseguim vèncer amb la vitalitat que ens proporciona aquesta nova estació: la primavera.

Foto de Marta Ramírez
Foto de Marta Ramírez
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia
Sílvia
28 abril 2014 22:52

Fantàstic!!!