Inici Actualitat Pau Montaña es proclama campió de Catalunya per equips de natació amb...

Pau Montaña es proclama campió de Catalunya per equips de natació amb aletes

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana s’han disputat els campionats de Catalunya de natació amb aletes a la piscina de St Feliu de Guíxols. El taradellenc Pau Montaña, competint amb el CE Mediterrani, es va proclamar campió de Catalunya per equips en aquesta nova disciplina.

I és que després de 10 anys competint en natació en diverses modalitats d’estils, ara s’ha passat a la natació amb aletes. El motiu és una lesió a les espatlles que l’ha obligat a canviar de disciplina des d’aquest passat mes de febrer. Aquesta modalitat la realitza amb el Club Esportiu Mediterrani de Barcelona, tot i que els entrenaments els realitza al seu club de tota la vida, el CN Vic-ETB. Es tracta d’una modalitat poc coneguda en natació, on es neda amb aletes convencionals o monoaleta de grans dimensions per superfície o bé fent apnea, fent servir la força de les cames i l’abdomen en lloc dels braços agafant velocitats molt més altes.

Aquest cap de setmana en els Campionats de Catalunya, a banda de la medalla d’or per equips, també va aconseguir 5 medalles més en la categoria júnior. Va aconseguir un altre or en el relleu 4×100 superfície i dues medalles de plata en les disciplines de 50 metres apnea i 400 metres superfície. A més, també va assolir dues medalles de bronze en les disciplines de 50 metres bi-aletes i 100 metres superfície.

Amb aquests resultats podrà disputar els Campionats d’Espanya de la modalitat que es disputaran durant el mes de juliol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments