Inici Opinió El passat i el present

El passat i el present

1
COMPARTIR

opinio Marta granEls anys passen però sempre queda el moment, l’anècdota, l’instant viscut… No recordo els passos dels balls, ni els textos escrits però si que recordo les complicitats abans de posar en escena un ball après o els nervis que generava el fet d’escenificar una obra assajada.

Tots hem estat nens i nenes i guardem a la memòria aquelles situacions que ens han permès créixer i formar-nos com a adults. El temps passa sense aturar-se on el passat i el present es barregen per donar lloc a situacions intemporals. Els nervis, l’emoció o la il·lusió són sentiments que hem viscut com infants i que continuen sent vigents en els ulls dels més menuts de cada casa.

L’entorn es modifica, apareixen noves tecnologies, les petites botigues creixen, les fàbriques desapareixen, els interessos socials canvien, però l’essència continua sent la mateixa. Potser abans ens reuníem a la Plaça de les Eres per anar a la Biblioteca Municipal, i ara els infants es reuneixen al parc de Can Costa per després anar a la Biblioteca Antoni Pladevall. Potser abans anàvem a comprar llaminadures a la “Pavicsa” i ara es va al Forn Sant Sebastià. Potser abans anàvem a comprar “el vermut” a l’Hotel Rosa i ara anem a fer el got al Celler. Potser abans estudiàvem batxillerat a Can Met i ara hi anem per aprendre a tocar un instrument. Potser abans escoltàvem Ràdio Taradell a través del transistor i ara ho fem a través d’Internet…

I tant sols potser ens adonem que els anys passen però que no tot canvia. Continuem gaudint del que ens agrada i ens emocionem quan veiem que els nostres infants, fills o alumnes un dia recordaran aquell moment, anècdota o instant viscut.

Foto de Marta Ramírez
Foto de Marta Ramírez
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Miret
Josep Miret
25 febrer 2014 21:42

Benvinguda Marta!
Segur que els teus escrits seran bons de llegir!