Inici Actualitat Els Reis Mags d’Orient 2024 porten pluja a Taradell

Els Reis Mags d’Orient 2024 porten pluja a Taradell

0
COMPARTIR

Cavalcada dels Reis Mags 2024 passada per aigua. Aquest divendres a la tarda en el moment de la cavalcada va ploure animadament, cosa que va fer canviar el recorregut del pas dels tres Reis d’Orient.

El recorregut va entrar, com sempre, per la Plaça i el Passeig Domènec Sert, però després va escurçar el traçat, ja que no va parar-se a l’Església Sant Genís a fer l’adoració al Nen Jesús. En lloc d’això, la cavalcada va recórrer la Carretera de Balenyà en direcció a la rotonda l’Atlàntida i llavors es va dirigir al pavelló municipal. Allà es va fer la rebuda i parlaments dels Reis Mags (i no al balcó de l’Ajuntament). Tot i els canvis de plans, molta gent va anar a rebre els Reis i la pista es va omplir de grans i petits.

L’entrega de regals als infants es va fer a la pista del nou pavelló poliesportiu on s’hi van instal·lar les tres carrosses i Melcior, Gaspar i Baltasar van anar rebent tots els infants i els van regalar una joguina.

Destacar que tot i la pluja no hi van faltar les atxes de barballó tradicionals de Taradell, que van haver de competir fortament amb els nombrosos paraigües. I també que aquest any hi havia més patges reials que mai amb més de 150 persones, que van haver d’aguantar la pluja durant el recorregut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments