Inici Cartes dels lectors Mal aparcats!

Mal aparcats!

2
COMPARTIR

Sóc una taradellenca que miro de respectar i ajudar dins les meves possibilitats a tothom sense esperar res a canvi. La meva queixa és perquè el dia del meu sant vaig aparcar el cotxe al passeig Domènec Sert i em vaig oblidar de posar el rellotge. Com és normal em van posar una multa, cosa que respecto.

No me’n vaig adonar fins al cap d’uns dies, pensant-me que era publicitat que posen als cotxes. Clar, van passar els dies i la multa en lloc de pagar-la per quatre euros a la màquina, vaig haver d’anar a l’Ajuntament i pagar 14 euros. I encara perquè era amb recurs, que sinó eren 24 euros. Tot i això, m’està molt bé per ser descuidada.

Però em fa molta ràbia que moltes vegades podries aparcar el cotxe en zona blava, però com que alguns cotxes estan mal aparcats ni hi caps. Crec que si això també ho multessin, la gent seria més responsable i no aniria tant a la seva bola.

Teresa Solà Cunill

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
jo
jo
17 febrer 2014 13:13

Jo estic fart de veure els policies locals passar caminant al costat de cotxes mal aparcats i no multar-los perquè són de papes o mames que van a buscar els seus fills a cole i triguen només “5 minutets”… Per veure-ho només fa falta anar a les 5 a prop d’una escola.

Jordi
Jordi
17 febrer 2014 12:40

Hola,
També sóc un taradellenc, i voldria afegir que a part de multar-te per no posar el rellotge. Penso que també s’hauria de multar tots els cotxes que aparquen sobre la vorera, en zones grogues, etc. Ja que ho trobo molt més greu que no pas deixar-se de posar un plàstic amb l’hora de arribada.
Si no s’hi posa mà de veritat, acabarem sent un poble sense llei.

Jordi