Inici Cartes dels lectors Crida al civisme

Crida al civisme

0
COMPARTIR

deixalles-tonis2

Volem expressar la nostra satisfacció i alegria per la magnífica Festa dels Tonis que, com cada any, teixeix una celebració entranyable, emotiva i genuïna a Taradell, el nostre poble sigui de naixement o bé d’adopció.

Es reviuen tradicions dels nostres pares, avis i avantpassats… Ens acosten al món de pagès, a la vida rural i a la saviesa popular que cal no oblidar mai. La mainada gaudeix bocabadada i feliç de les activitats manuals, dels jocs divertits, de les danses, dels passejos en ruc, del passant i del tastet de porc…

deixalles-tonis3

Avui dimarts volia mostrar que, com a tot arreu passa encara, hi ha persones que no respecten els espais de tots. Com ara el parc infantil de Can Costa i Font, que avui encara presenta plats de plàstic a terra, tovallons usats i alguna altra deixalla.

Volem fer una crida al civisme perquè si s’està fent una feina de voluntaris excel·lent, junt amb l’organització dels Tonis, amb tots els preparatius i es posen els suficients contenidors per reciclar, si us plau no s’han de llençar les sobralles al terra. També hi ha les papereres fixes.

Vinga junts ho aconseguirem …

Josep Nasplè i família

deixalles-tonis

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments