Inici Cartes dels lectors Una fura a Taradell: És normal això?

Una fura a Taradell: És normal això?

0
COMPARTIR

fura4

Avui 6 de gener del 2014 al Passeig Sant Genis, davant del nº 51, de bon matí un veí ha empaitat una rata que intentava entrar al garatge. No és el primer cop ni molt menys. És normal veure els forats d’on surten les rates. A l’agost del 2012 es varen publicar fotos d’aquesta situació (aquí podeu llegir la denúncia).

fura1S’ha avisat a l’Ajuntament en diverses ocasions i només s’ha limitat a tapar el forat i punt, sense mirar l’origen del problema. La sorpresa ha estat avui als voltants de la una del migdia quan ha fet acte de presència una fura. Els veïns encuriosits per l’animal (per cert, la presència humana no li preocupava massa) han aconseguit engabiar-la, però l’animal molt llest ha aconseguit alliberar se.

Jo em pregunto: És normal tot això?

Certifico el que dic amb unes quantes fotos

Josep Autonell Costa

fura2

fura7

fura5

fura6

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments