Inici Actualitat Arxivat el contenciós de la delegada del Govern contra la moció de...

Arxivat el contenciós de la delegada del Govern contra la moció de sobirania fiscal de Taradell perquè els caduca el termini

0
COMPARTIR
L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

L'estelada onejant el passat 23 d'abril de 2012

Insòlit final al recurs contenciós administratiu que va interposar la Delegació del Govern a Catalunya contra la moció de sobirania fiscal que va aprovar el ple de l’Ajuntament de Taradell el 9 de maig. El magistrat del Jutjat Contenciós administratiu número 1 de Barcelona ha declarat el seu arxivament després que hagi caducat el termini que tenia la Delegació per interposar la demanda. Això posa el punt i final al procés.

Després del contenciós administratiu interposat per la delegada del Govern, María de los Llanos de Luna, el 13 de juny, l’Ajuntament de Taradell va presentar l’expedient administratiu requerit de l’acord de ple a través dels advocats, oferts gratuïtament per l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que s’han encarregat del procés judicial. Llavors faltava que els advocats de l’Estat presentessin la demanda dins el termini legal, però no han presentat res dins dels 20 dies previstos. Segons l’article 52.2 de la Ley Jurisdiccional, en no presentar-se demanda, s’arxiva el cas i es declara ferma la resolució.

A més, la Delegació s’ha quedat l’expedient de l’Ajuntament i ara el Jutjat els requereix perquè el retornin.

Notícies relacionades:

ERC i SI donen total suport a l’equip de govern de Taradell davant del contenciós de l’Estat (5 juliol 2013)

La delegació del Govern denuncia l’Ajuntament de Taradell per la moció a favor de la sobirania fiscal (2 juliol 2013)

L’Ajuntament de Taradell aprova una moció per exercir properament la sobirania fiscal (10 maig 2013)

 

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments