Inici Actualitat ERC i SI donen total suport a l’equip de govern de Taradell...

ERC i SI donen total suport a l’equip de govern de Taradell davant del contenciós de l’Estat

0
COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous es va donar per assabentat del recurs contenciós administratiu que ha presentat la delegació del Govern de l’Estat a Catalunya per la moció aprovada el passat maig a favor de la sobirania fiscal (aquí podeu llegir la notícia del recurs). Dos dels tres grups municipals a l’oposició, ERC i SI, van donar el seu total suport a l’equip de govern.

Lluís Rodríguez, portaveu d’ERC, va apuntar que “ens reafirmem en la decisió presa en aquell ple i no hem de donar cap pas enrere per moltes pressions que rebem del Govern de l’estat espanyol”. També va proposar que “esperem a l’últim dia a contestar” el recurs.

Jacint Casadevall, regidor de SI, va donar “suport absolut” a l’equip de govern. I va apuntar que “hem d’estar tranquils, no hem incomplert res. Per això, ni un pas enrere”.

L’alcalde, Lluís Verdaguer, va explicar que s’ha consultat amb l’advocat de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i que “estem tranquils perquè només manifestem la voluntat i no executem res”. Verdaguer també va reconèixer que “ens sembla que no hi ha d’haver mals majors”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments