Inici Cartes dels lectors Galejada d’agraïments

Galejada d’agraïments

1
COMPARTIR

Quant perds una persona estimada, rebre el suport dels més propers, amics i familiars, és d’agrair. Però que un poble sencer, aplaudeixi el seu record i s’emocioni amb la seva veu, és molt més del que un pot demanar quan la lluita ja ha acabat.

El públic d’enguany de la festa d’en Toca-Sons va aplaudir el seu homenatge, va recordar vells temps amb “la gàbia d’en Tuneu”, va riure amb frases del judici on es feia referència a ell, es va emocionar amb la seva veu i, fins i tot algun, va plorar amb la seva imatge.

Gràcies membres de la junta de l’associació Festa d’en Toca-Sons per dedicar tota la festa al record d’en Lluís, i gràcies al grup Canya que no és Conya per la cançó que va clausurar l’espectacle “A la foscor d’en Toca-Sons”.

Gràcies per regalar-nos aquest record inoblidable, per deixar-nos veure com milers de persones el recorden, gràcies per transformar el que podia ser una diada molt difícil de passar, amb una diada trista però emocionant i digne de record.

I, finalment, gràcies a tot el poble i espectadors de la festa que vàreu ser partícips d’aquest homenatge, partícips dels aplaudiments dedicats a ells, partícips d’aquesta gran festa que era, és, i serà tan estimada per en Lluís.

A tots vosaltres, organitzadors, entitats col·laboradores i públic en general, milers de gràcies per regalar-nos aquest dia meravallosament trist.

Endavant doncs la festa, la pólvora i els trabucs, perquè mentre vosaltres mantingueu viva aquesta part tan important d’en Lluís, el seu record mai es perdrà.

La veu d’en Lluís és viva i us dóna les gràcies a tots. Que sonin els trabucs, i que hi hagi galejada, però aquest cop és ell que l’ordena, i la fa disparar per a tots vosaltres.

Família Tuneu Torres

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
TERESA
11 setembre 2013 15:39

Hola potser no amb sabré expressar prou bé. Jo voldria dir que quan una persona no és nascuda al poble sembla que els seus sentiments no siguin tan arrelats. Però en Lluís va demostrar que estimava el nostre poble sempre estant al peu del canó. A més de ser una gran persona, va ser un bon company per tots els qui l’envoltaven. Per això, a casa meva tota la família sempre el recordarem.
Per anys que passin sempre tindrem un record per ell.
TERESA