Inici Cartes dels lectors Abonaments de la piscina d’estiu

Abonaments de la piscina d’estiu

5
COMPARTIR

Acabat el període escolar i veient el temps de vacances de la meva filla he buscat al web del Parc d’Esports si hi havia algun tipus d’abonament. M’he quedat una mica parat al veure els preus. Degut a què són molts dies de festa per als nens i també pel tema de la crisi i que hi ha famílies que no poden o podem pagar 5 euros al dia, penso que seria una bona idea fer algun abonament mensual, de temporada o per estudiants.

Entenc que és una entitat privada i que és un negoci, però crec que es podria fer un esforç de cara a les famílies que tenim fills en edat escolar perquè puguin anar a la piscina del poble cada dia i no estiguin a casa davant l’ordinador, veient la televisió o al sofà.

Cordialment

Albert Ureña

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

5 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Fundació Vilademany
Fundació Vilademany
27 agost 2013 12:29

Hem trobat davant de la residència una funda tipus maleta per posar una càmera de filmar o càmera de fotos. Si algú ho ha perdut, ho tenim a la fundació, gràcies.

Marta
Marta
1 juliol 2013 17:18

Sóc de Taradell, però visc a Alaró, Mallorca. Al poble tenim una piscina municipal, d’acord que no és el mateix cas, però tot i amb un ajuntament del PP, pago 30€ per un abonament familiar per tota la temporada d’estiu. Els que no són del poble, paguen 1.5€ per tot el dia. Ara vinc 10 dirs a Taradell amb els meus dos fills, si anem cada dia a la piscina, q he de pagar? 150€ de piscina? Així també en mantindria una jo de piscina!!

Albert Molist
Albert Molist
20 juny 2013 6:57

Una pregunta,

Quant costa ser soci del Parc d’Esports, no ho trobo enlloc?

Pel que puc veure els 5 euros és pels no socis, per socis és 1 euro.

ERC Taradell
17 juny 2013 18:05

Només comentar que el grup municipal d’ERC hem reclamat, des del principi, que hi hagués alguna mena de descompte, ja que tot i que el manteniment de les instal·lacions és responsable dels gestors privats, la piscina nova es va fer amb diners públics, com bé diu en Roger al comentari anterior. En cap moment l’equip de govern n’ha volgut saber res de res d’introduir algun abonament o descompte per a les famílies. A ERC entenem que els ciutadans, a través dels impostos, hem pagat aquesta nova instal·lació, i el que és lògic és que, a canvi d’aquest esforç, els taradellencs… Llegeix més »

Roger
Roger
17 juny 2013 15:35

Molt d’acord!
Costa d’entendre que tinguem la piscina amb una de les entrades més cares de la comarca, si no la que més, tot i tractar-se d’una entitat privada. Sobretot després que, al 2010 i gràcies a la gestió municipal, s’invertissin 269.960€ de diners públics (FEOSL) per a reformar-la.

Desconec si es va intentar negociar alguna contrapartida, com una rebaixa del preu de l’entrada, però està clar que si n’hi va haver, la negociació va ser un fracàs absolut.