Inici Actualitat Es renova la junta de l’Associació d’en Toca-Sons i busca col·laboradors

Es renova la junta de l’Associació d’en Toca-Sons i busca col·laboradors

1
COMPARTIR

La junta de l’associació d’en Toca-sons s’ha renovat recentment. L’any passat es va arribar a la 20a edició i ja es va deixar entreveure que hi hauria canvis i aquests han arribat. El passat mes de març es va celebrar una junta extraordinària per tal de valorar l’activitat de l’antiga junta i renovar-la. L’actual junta de l’Associació està formada per 7 persones: Gerard Paredes, com a president, Josep Gallés com a tresorer, Irene Bares com a secretària, i com a vocals hi ha l’Anna Maria Tuneu, en Xevi Riera, en Josep Masgrau i en Sergi Tordera.

Des de la nova junta, formada per membres de juntes anteriors i cares noves, asseguren que aquesta barreja “ha de donar frescor, serietat i dinamisme”. I, al mateix temps, fan una crida a tots els taradellencs i taradellenques i entitats del poble que vulguin col·laborar i ajudar a tirar endavant la festa.

Tothom qui vulgui formar-ne part pot deixar les seves dades al Cafè de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Ramon
Ramon
20 maig 2013 13:13

Ja era hora que hi hagués un canvi de persona responsable en aquesta entitat, però veig que hi continua alguna persona en poders al poble. Espero que les coses canviïn i que ens facin sentir que la festa és de tots els taradellencs i no d’una sèrie de gent, com pot ser aquell grup de teatre jove o els amics d’en Camps, etc… Jo era sometent, al final vaig haver de plegar perquè quan vaig dir que volia ser bandoler, em van dir que no, quan portava 7 anys a la Festa però amb l’excusa que havies de passar per… Llegeix més »