Inici Actualitat Taradell ja és un territori català lliure

Taradell ja és un territori català lliure

1
COMPARTIR
Foto d'arxiu
Foto d’arxiu

El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest passat dijous va tenir com a elements més interessants algunes de les mocions presentades. Entre elles, es va aprovar una moció, presentada per ERC, per declarar Taradell com a nou territori català lliure. La moció reivindica la creació d’un estat propi i la declaració d’independència del Principat de Catalunya. La declaració suposa acceptar que la legislació i els reglaments d’abast espanyol seran vigents de forma provisional, a l’espera que el Parlament de Catalunya dicti les noves lleis catalanes.

Taradell es converteix així en el setzè municipi d’Osona que ja s’ha declarat territori català lliure. La resta són Olost, Espinelves, Sant Pere de Torelló, Collsuspina, Santa Eugènai de Berga, Sant Vicenç de Torelló, Tona, Prats de Lluçanès, Manlleu, Sant Julià de Vilatorta, Calldetenes, Vic, Seva i Tavèrnoles.

També es va aprovar una moció de suport a la resolució del Parlament de Catalunya per a l’exercici del dret a l’autodeterminació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
JOSEP
JOSEP
13 octubre 2012 12:54

Molt bé! Anem fent petites passes d’aquesta llarga, i feixuga, però il·lusionant i alegre marxa per assolir ser un nou estat d’Europa. És més important del que sembla anar fent petites coses, i anar sumant.
De totes maneres, m’agradaria conèixer quin va ser el sentit de la votació i el text de la moció aprovada.
Salut.