Inici Actualitat El punt de càrrega per a vehicles elèctrics de l’Espai 1 d’Octubre...

El punt de càrrega per a vehicles elèctrics de l’Espai 1 d’Octubre ja és de pagament

0
COMPARTIR

Des d’aquest mes de maig el punt de càrrega per a vehicles elèctrics, que està ubicat a l’Espai 1 d’Octubre de Taradell, ha passat a ser de pagament. Després de dos anys de gratuïtat per tal de fomentar i promocionar l’ús i adquisició de vehicles elèctrics, l’Ajuntament de Taradell, tal com havia anunciat en el seu inici, fa que sigui de pagament.

El preu públic que caldrà abonar serà de 0,30 €/kWh (IVA inclòs) per al públic en general. Ara bé, els clients dels comerços pertanyents a l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) tindran un descompte del 67%. Així, qui tingui la TCT, la Targeta Urbana de l’ABT, tindrà un preu molt més assequible de 0,10 €/kWh (IVA inclòs). L’objectiu d’aquest descompte tan important és promocionar la compra local a les botigues i serveis de Taradell, tant de veïns del municipi com d’altres pobles.

Actualment, aquest punt de càrrega és molt utilitzat per a la ciutadania, i això suposa una despesa anual per al consistori de 26.000 €, entre el consum elèctric i el manteniment. Els usuaris hauran de pagar el servei mitjançant la mateixa aplicació EVCharge, que és la que ja utilitzen per carregar el vehicle elèctric.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments