Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell programa tres propostes per conèixer el patrimoni local en...

L’Ajuntament de Taradell programa tres propostes per conèixer el patrimoni local en el marc del Cultura en Marxa

0
COMPARTIR

Durant el mes de maig l’Ajuntament de Taradell, a través de les regidories de Cultura i d’Educació, programa tres iniciatives en el marc del ‘Cultura en Marxa’.

La primera activitat es portarà a terme el 25 de maig amb la recuperació de la tradició de La catifa de Corpus. Es farà a les 10 del matí a La Plaça i els participants podran ajudar a elaborar l’alfombra que es feia per la processó de Corpus en alguns carrers com el carrer de la Vila i el de Sant Sebastià. Fins ara s’han fet tres edicions d’aquesta activitat per aprendre les tècniques per realitzar-les.

El diumenge 26 de maig a 2/4 de 9 del matí s’iniciarà una ruta per conèixer la cultura rural al Mas El Colomer, i la seva col·lecció d’eines del camp, guarniments d’animals i objectes de cistelleria.

L’última activitat serà el dijous 30 de maig a les 7 de la tarda amb una caminada per conèixer les diferents espècies d’Orquídies que hi ha a Taradell. La ruta anirà a càrrec de Pere Espinet i començarà a la Plaça de les Eres per anar fins a la zona de la Codina i el pujol i acabar al Jardí d’Orquídies, ubicat a Can Granada.

Per participar en alguna d’aquestes activitats, cal inscriure’s a través del correu electrònic reserves@taradell.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments