Inici Cartes dels lectors Moltes gràcies!!!!

Moltes gràcies!!!!

0
COMPARTIR

Aquest passat dimarts 31 de juliol va ser l’últim dia del TARADELL CAMINA, i ho varem acabar amb un sopar de pa amb tomàquet al Pujoló. Des de l’associació Som Dones volem donar les gràcies públicament a:

L’ajuntament de Taradell, que des d’un primer moment, va rebre aquesta activitat amb molt d’interès i va col·laborar en tot el que es va plantejar, fins i tot va regalar als primers 200 participants una cantimplora d’alumini.

Al Centre Excursionista de Taradell, gràcies a ells, que ens han preparat els diferents recorreguts pel terme de Taradell. Avui tots sabem una mica més del nostre entorn més pròxim. El repte era difícil, Taradell no és un terme massa pla, i van aconseguir fer unes caminades fàcils i accessibles a tothom, i el més important que no van ser gens avorrides.

Als Voluntaris de Protecció Civil de Taradell. Gràcies a en Jaume Cutrina, en Joan Puig, en Sergi Tordera, l’Arnau Casadevall i l’Eduard Costa, que cada dia hi han sigut per facilitar-nos el pas, i per si sorgia algun problema.

També volem fer extensible l’agraïment:

Als Embotits Cassany pel fuet que dimarts varem repartir en el sopar, i que estava boníssim.

Al Xocolater de Taradell, un cop més en Raúl i la Sandra han col·laborat i aquest cop ha estat en forma de piruleta de xocolata amb el logo de TARADELL CAMINA, que varem repartir a tots els que van participar en el sopar.

I, sobretot, gràcies a tota la gent que al llarg d’aquests dos mesos heu participat venint a caminar, sense vosaltres aquestes caminades no s’haurien pogut fer.

Des de Som Dones ens va semblar una activitat atractiva, però mai ens varem imaginar que pogués engrescar a tanta gent. En total s’han inscrit 354 persones. L’assistència a les caminades ha estat nombrosa cada dia. El dia que hi va haver menys gent, vam ser 82 persones, i va ser un dia que ens va ploure una mica, i el dia que n’hi va haver més vam ser unes 160.

El recorregut de les caminades ha fet que molta gent ara conegui una mica més el terme del nostre poble. Si hem aconseguit que més gent s’iniciï en l’hàbit de caminar,  ja ens sentim satisfetes, i us animem que no deixeu de caminar i que al juny de l’any que ve vulgueu tornar a venir a caminar amb nosaltres.

Donem, doncs, les gràcies als qui directa o indirectament heu fet possibles l’èxit d’aquest primer TARADELL CAMINA!!

Bon estiu a tothom!!!!!

Som Dones

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments