Inici Cartes dels lectors Demano disculpes

Demano disculpes

0
COMPARTIR

Fa uns dies, vaig enviar una queixa com a Presidenta de la Coral deTaradell, l’Arpa.  Aquesta vegada, es a títol personal, que em vull adreçar als meus convilatans i demanar disculpes, per una part del text, que no s’ajusta a la realitat. En concret, on dic que: “Mai s’ha dignat a acompanyar-nos cap Autoritat Municipal”….  Aquí, vaig faltar greument a la veritat. Demano especialment perdó a la Regidora de Cultura, Lluïsa Sañé, i també a la Berta Vaqué.

Amb la Berta, no hi he tingut gaires contactes, però sí amb la Lluïsa, i he de dir, que sempre ha estat (inclòs ara que sé que ha tingut un
gran disgust amb el meu anterior escrit), una persona absolutament dialogant, amable i propera.

Sé que, molts dels meus companys de la Coral, es varen sorprendre i els va doldre aquest desafortunat comentari meu, tot i estar d’acord (en general), amb la resta del escrit.

Contràriament al què manifesto i des que estic a la Coral, tant l’anterior regidora de Cultura, la Montse Casals, com la Lluïsa Sañé,
han vingut als nostres concerts en representació de l’Ajuntament, i també a títol personal, com a amants de la Música i la Cultura.

Lluïsa; perdona’m aquesta falta de rigor. Una vegada més, reitero que com a regidora i com a amiga que et considero, et dec una disculpa pública.

Gràcies per tot i també per la teva qualitat humana en preocupar-te per mi, en els moments difícils que hem passat jo i la meva família.

Tot el meu afecte i fins sempre.

Carme Muntada Molas

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments