Inici Cartes dels lectors A qui correspongui

A qui correspongui

0
COMPARTIR

Vull manifestar en nom propi i en de la Coral l’Arpa de Taradell de la qual sóc presidenta, el més profund disgust en veure que el nostre Ajuntament (que va repartir a les bústies de cada casa del poble el programa de les activitats culturals i festives que es faran a Can Costa i Font aquest mes de juliol) va ometre el nostre concert d’estiu que es va celebrar el dia 1 i, per tant, encetàvem la programació nosaltres i hauríem hagut de figurar en primer lloc.

O sigui; som la Coral de Taradell, amb la qual cosa representem el nostre poble allà on anem i molt dignament per cert.

Encetem el programa del mes de juliol, amb un concert que fem any rere any i pel qual, teníem reservada i concedida la sala gran de Can Costa i Font. Per què, doncs, no se’ns anuncia com a les altres entitats del poble?

Nosaltres, pengem els nostres programes incloent-hi l’escut de Taradell i la col·laboració de l’Ajuntament….. Complirem 20 anys! Em sembla que no es pot dir que siguem uns “nouvinguts” a l’escenari cultural de la nostra vila.

Senyors. Tenim un director de primer nivell i està fent, amb nosaltres, una feina encomiable. Penso que el corresponem treballant molt durant tot el curs i que la gent que va acompanyar-nos el passat dia 1, pot donar testimoni que som una bona Coral. Es van divertir i nosaltres amb ells.

Mai s’ha dignat a acompanyar-nos cap autoritat municipal. Llàstima… aquesta no és la manera de conèixer què fem, qui som i el
què oferim.

Es per això que demano se’ns tingui en compte en properes ocasions en les que tinguem actuacions al nostre poble. La gent ha de saber que té una bona Coral i nosaltres hem de poder oferir-los el que millor sabem fer que és cantar.

Res més. Pel que necessitin o creguin que cal comentar al respecte, estic a la seva disposició.

Carme Muntada Molas

Presidenta de la Coral l’Arpa de Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments