Inici Cartes dels lectors M’he quedat sense gasolina

M’he quedat sense gasolina

43
COMPARTIR

Volta que voltaràs i a sobre et perdràs (com els hi passa a molts conductors des que han canviat la senyalització del poble).

És que ara a Taradell per anar d’un lloc a l’altre has de donar la volta al poble. I em pregunto: hi ha cap oficina on em paguin tota la gasolina que gasto inútilment? Ara, com molta gent, ja vaig de dret a Vic a comprar i fora donar volts.

Malgrat això, estimo Taradell, però no les equivocacions que s’hi fan.

M. Rosa Miralpeix

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

43 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep Solà
Josep Solà
1 setembre 2012 22:40

Vanessa, que no vas anar a l’Autoescola ??? A la caixa de pensions tenen preferència els de la dreta !!!

Poder t’haurien de treure el carnet !!!

Vanesa
Vanesa
30 agost 2012 17:58

Anar caminant pel poble és molt maco. És cert, però hem de reconèixer que abans era tot més fàcil! Sobretot si tens canalla! Pel que fa al Passeig Domènech Sert, és un perill. És cert davant de la parada de bus té preferència el que ve de l’Esclat, però la senyal no és gaire visible. A més, si comptes que has d’estar amb 4 ulls per si passa algun vianant! Davant de la caixa i de Can Vilaró, ningú sap qui té preferència! Vaig comentar-ho a l’ajuntament perquè hi posessin un “cediu el pas” pintat a terra, però suposo que… Llegeix més »

anònim
anònim
24 juliol 2012 11:21

Això que està fent aquest alcalde en aquest poble no té nom! Convertint-lo en un poble modern, amb una senyalització inútil i a sobre pagat pels veïns que a sobre estàn en contra, mare de deu, i volien tancar la guarderia perquè no hi havia cèntims i després va i engeguen les obres de la piscina que no les haurien d’haver començat mai!! N’estem farts de donar voltes i voltes pel poble sense trobar sentit, d’arribar a casa i tenir tot l’enllumenat del carrer apagat… Això sí, de cara a la galeria tot el centre nou, tot molt maco, va… Llegeix més »

Mª Rosa Miralpeix
Mª Rosa Miralpeix
5 juliol 2012 11:35

Ja està bé que fem aquests comentaris, senyal que la gent del poble està viva i que malgrat ens imposin les coses per decret, almenys podem dir què en pensem. Una cosa que he trobat encertada és l’enquesta de la pàgina web, sobre si trobem bé el canvi de circulació. Tots sabem que no servirà de res, que els que manen continuaran fent el que vulguin, però almenys veuran què en pensa la majoria de ciutadans. Bé, de fet ja ho sabem però no ho volen admetre.
Paciència, algun dia canviaran les coses, o això espero.

Gabi Valverde
Gabi Valverde
2 juliol 2012 22:07

Jo, sincerament crec que s’han fet unes obres a destemps i amb moltes presses. En primer lloc, si el que es volia era treure un coll d’ampolla, haurien d’haver esperat a tenir llestes les variants que hauran de voltar el poble, ja que ara hem aconseguit, no tenir un coll, sinó tenir fins a dos i tres colls d’ampolla, especialment el de davant de Can Garriga del vi, molt perillós degut a l’estretor de les voreres. Un altre aspecte que em preocupa és la senyalització de tots els carrers modificats. No sols els d’orientació, sinó també i especialment els viaris.… Llegeix més »

Anònim
Anònim
2 juliol 2012 14:06

Visca Taradell del sud!!!

EP
EP
29 juny 2012 1:41

Aquests són alguns dels canvis que s’han o s’haurien d’haver fet. No arreglar en nucli del poble

EP
EP
29 juny 2012 1:39

També parlant de carrers, el passatge del Casino disposa de la meitat de llums nous i l’altra dels antics, s’haurien de canviar. També com el camp de sorra de davant del pavelló esportiu com a mínim que donés una altra cara per la gent que bé de fora. També a la Madriguera, el camp que hi ha sota la torre de llum, es podria pavimentar!