Inici Actualitat Material de l’Alzinar de la Roca participa en el rodatge de la...

Material de l’Alzinar de la Roca participa en el rodatge de la pel·lícula “El bosc”

0
COMPARTIR

Aquest dilluns va començar el rodatge de la pel·lícula “El bosc”, dirigida pel cineasta Óscar Aibar i inspirada en un relat de l’escriptor Albert Sánchez Piñol. La comissió dels Tonis de Taradell ha cedit  tres carros de l’Alzinar de la Rocaque s’utilitzarà durant quatre dies de rodatge entre abril i maig, conjuntament amb animals de l’hípica Maver de Sant Pere  de Torelló.

La pel·lícula està protagonitzada per Àlex Brendemühl, Maria Molins, Pere Ponce i Tom Sizemore i narra la història d’una família del Matarranya (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral. Prop de la masia on viuen apareixen unes llums misterioses visibles dues nits a l’any que, segons una tradició familiar, són una porta a un altre món d’on ningú torna després de creuar-la. Per això, amaguen la seva existència habitants del poble més pròxim.

La pel·lícula està produïda per Fausot Producciones i Televisió de Catalunya. El rodatge es fa durant sis setmanes en una masia propera a Vila-Rodona i Arnes (Tarragona).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments