Inici Actualitat Ja es poden comprar tiquets d’autocar per anar a la manifestació de...

Ja es poden comprar tiquets d’autocar per anar a la manifestació de la Diada de l’11 de setembre de 2023

0
COMPARTIR

Des de fa uns dies ja es poden comprar tiquets d’autocar i samarretes per participar a la manifestació de l’11 de setembre de 2023 a Barcelona, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana. Des de l’ANC Taradell es farà una parada els propers dissabtes 2 i 9 de setembre a la cruïlla entre el Passeig Domènec Sert i la Carretera de Montrodon de 10 del matí a 1 del migdia. També es poden comprar a Can Vilaró.

El preu és de 12 euros i l’autocar des de Taradell cap a Barcelona sortirà de l’Espai 1 d’Octubre a dos quarts de 3 del migdia. El lema de la marxa d’enguanya és ‘Via Fora!’ amb quatre columnes de manifestants que convergiran a la Plaça d’Espanya de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments