Inici Actualitat Taradell comença el 2024 amb un repunt moderat de la taxa d’atur

Taradell comença el 2024 amb un repunt moderat de la taxa d’atur

0
COMPARTIR

L’inici del 2024 ha suposat una petita pujada en la taxa d’atur a Taradell. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el nombre de taradellencs i taradellenques sense feina al mes de gener de 2024 va pujar. En total hi ha 228 taradellencs i taradellenques sense feina (6,52%). Fa un any, al 2023, es va tancar amb una xifra d’aturats més baixa, 211 persones.

A Osona, l’atur també ha començat el 2024 amb un augment respecte al mes de desembre. Ara hi ha 35 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.175 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era més baixa, 7.046 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments