Inici Actualitat La UD Taradell segueix en ratxa i guanya un partit difícil contra...

La UD Taradell segueix en ratxa i guanya un partit difícil contra el Sant Quirze de Besora (1-0)

0
COMPARTIR

Victòria per la mínima del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda contra el Sant Quirze de Besora. Els taradellencs segueixen en ratxa i han solventat un partit molt complicat i gens clar durant els 90 minuts.

Al primer temps, el Taradell ha sortit bé. Intens i amb ritme, però el rival no ha permès gaire. Els visitants, sense complicacions en defensa, no han passat per gaires contratemps. Tot i semblar portar el pes del partit, el Taradell no ha gaudit de gaires ocasions. El Sant Quirze ha tingut una arribada perillosa al quart d’hora, que Jona ha pogut rebutjar. Tot seguit, una arribada dÈrik per l’esquerra ha acabat amb un xut al lateral de la porteria. Els visitants han tingut una altre ocasió en una centrada per la dreta que no han pogut rematar bé de cap. Ja cap al final, el Taradell en dos pilotes àrees i ha portat perill, però sense massa claredat. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb la mateixa igualtat. El Taradell ha buscat més la porteria contrària, però ha arribat en xuts desviats o massa fluixos. El Sant Quirze ha tingut una ocasió clara cap als 20 minuts en un xut des de la frontal que ha passat fregant el pal. Però el Taradell ha intensificat el joc en el darrer quart d’hora. I als 76 minuts en una centrada mil·limètrica de Marc Orriols per l’esquerra, Canó ha rematat de cap al fons de la xarxa. Amb l’1 a 0 el Taradell hauria pogut sentenciar. Primer Oriol Vila ha rebut una pilota pentinada per Canó i l’ha engaltat de primeres buscant el pal llarg, però la pilota ha sortit fora per poc. Poc després, de nou Vila, ha arribat per l’esquerra a l’interior de l’àrea, però el seu xut ha estat molt ben tapat pel porter que ha rebutjat a córner. El Taradell ha sabut aguantar bé els darrers minuts i no ha cedit gens davant un Sant Quirze que ho ha intentat però sense cap oportunitat clara.

Tres punts que mantenen el Taradell líder en solitari al grup 4 amb 35 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments